Alabalık Tarifi
Alabalık Tarifi
Alabalık - Malzemeler - İçindekiler
5 adet Alabalık (fileto edilmiş)
4 adet defne yaprağı
2 adet domates
2 adet çarliston biber
70 gr. tereyağı 250 gr. mantar
2 adet limonun suyu Tuz karabiber
Alabalık - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Domatesleri halka şeklinde kesin ve alabalıkları domateslerin üzerine yerleştirin. Biberleri uzun uzun kesin ve balıkların üzerine koyun. İkiye bölünmüş mantarlar, defne yapraklarını ilave edin. Üzerlerine limon suyunu dökün. Balıkların üst seviyesine kadar su koyun. Tuz ve karabiberini ilave edin ve kapağını kapatıp hafif ateşte 30 dakika pişirin..
0 yorum:
Yorum Gönder